Kedves SOMIT-osok!
 
A koronavírus-járvány miatt nyári táborunkat sem tudjuk június 18-21. között megtartani. Továbbra is figyelemmel kísérjük a dolgok alakulását és amennyiben lehetőség nyílik rá, késő nyáron bepótoljuk valamelyik elmaradt táborunkat.
 
A fejleményekről itt, illetve a Facebook-csoportunkban tájékozódhattok. Kívánunk mindannyiatoknak kellemes nyarat és élményekben gazdag szabadságot!

Kedves SOMIT-osok!

Tudjuk, hogy a SOMIT táborok, ahogyan a vezetőségnek, úgy sok tagunknak is a fénypontot jelentik a mindennapokban. Most mégis azzal fejezhetjük ki legjobban, hogy fontosak vagyunk egymásnak, hogy otthonainkban elkülönülve vigyázunk magunkra és ez által másokra.

A Covid 19 járvány adta helyzet arra kényszerített minket is, hogy bár nehéz szívvel, de józan ítélőképességünkre hallgatva, és nem utolsó sorban a kormány előírásait figyelembe véve a május elejére tervezett Tavaszi SOMIT tábort LEMONDJUK.

További táboraink sorsáról egyenként tájékoztatunk majd itt a csoportban, valamint az egyesület weboldalán.

Bízunk benne, hogy mihamarabb újra táborainktól lesz hangos Hälleberga, hiszen jó kis programokkal készültünk számotokra. Addig is mindenkinek kívánunk egészséges otthon maradást! Vigyázzatok magatokra!

 

Kedves SOMIT-osok!

A koronavírus-járvány továbbra is arra kényszerít, hogy a rendezvényeinket átszervezzük. A május 29-31-re tervezett családos táborunkat későbbi időpontra halasztjuk. A pontos dátumról a megszokott csatornákon keresztül időben tájékoztatunk.

 

Free Joomla templates by L.THEME